Ont om pengar kring jul

Innan jul går verkligen alla pengar åt till julklappar, sedan får man kanske lite pengar på julafton och lönen dagen efter (eller det här året fick vi ju lönen den 23:e) och då går man ut på mellandagsrean... Så trots att det är lite klirr i kassan om man har tur går ju pengarna ändå åt! =I

Jag har fått massa fina julklappar, och jag tror att mina nära och kära blev glada för det de fick. Jag har också shoppat och gjort en del fynd på den rea som råder i dagarna. Egentligen gör man väl de bästa köpen så långt in som januari, men då har ju mycket av de härligaste plaggen gått åt. Man vill ju inte ha de kläder som alla andra valt bort av olika skäl, och som dessutom kanske har provats massa gånger.

Eftersom att jag har lite ont om finanser just för ögonblicket funderar jag på att ta ett litet lån så att jag kan shoppa lite mer innan jag får min lön den 25:e januari. Om ni som jag går i lånetankar så läs mer här.

Annars hoppas jag att ni alla har en lika mysig jul som jag har, att ni får ett toppenfestligt nyår och framför allt: Att 2010 blir grymt!

RSS 2.0