God hälsa med god luft

Diskussionen om miljön och hälsan i kombination har pågått länge, men jag tycker att det är väl värt att än en gång flagga för hur viktigt det är med frisk luft.
Om man inte har frisk och välkonditionerad luft blir ens andning sämre, ens sömn sämre, ens humör sämre... Det är så oerhört skönt med en god luftcirkulation, i synnerhet om det är sommar och det såpass lätt blir kvavt inomhus som det blir då.

Ett tips till alla är att köpa dels en fläkt och dels ett gott luftcirkulationssystem, exempelvis en bra luftkondition som är installerad så att det eventuella ljudet inte stör för mycket.

Det är inte särskilt dyrt att förbereda för frisk luft, och det är så lönsamt både "mentalt och fysiskt" i längden. I exempelvis en bil är det förstås också himmelskt med luftkonditionering eftersom att det kan påverka värmen och kylan i bilen (som med alla luftkonditioneringssystem).

Då kan man ha rutorna nere och ändå vara varm, eller tvärtom; hålla bilen sluten men ändå sval!

Köp klocka på nätet

Att shoppa på nätet är onekligen något som kommit att bli allt mer populärt i dagens samhälle. För tack vara alla de bra betalningslösningarna som har utvecklats, så behöver man sällan känna sig orolig eller tveksam inför sitt köp man gör via Internet.

Att handla i en butik på nätet, räknas i dag vara minst lika tryggt som att dra sitt Visakort i en vanlig fysisk butik. Och kanske är det också just därför som allt fler vågar sig på e-handeln och utforskar dess breda utbud.

För faktum är att detta är just anledningen till att många handlar på nätet, nämligen att där finns ett oändligt mycket större utbud än någon annanstans. Att det därför går bra för till exempel Klockrea.se eller andra mer specifika nätbutiker, är inte alls särskilt konstig. För folk som besöker dessa typer av butiker vet vad dem vill ha och har troligtvis redan surfat runt ordentligt för att hitta samma produkt, men för ett mer rimligt pris. Något som man sällan kan göra ute i de vanliga butikerna på stan.

Studenten nalkas

Vem kan egentligen ha undgått att sommaren står inför dörren? För vi kan ju redan nu konstatera att våren är här för att stanna, och det enda vi nu väntar på är att sommaren ska infinna sig så snart så möjligt. Något som de flesta av oss säkerligen har gått och väntat på väldigt, väldigt länge.

Något som jag personligen väntat på nästan mer än sommaren är den efterlängtade studenten som jag äntligen ska ta nu till sommaren. Tretton år har gått, och äntligen så känns det som om att slutet är ganska så nära. För även om jag högst troligt kommer att studera mer i framtiden, så känns det ändå som om att man kommit en bra bit på vägen.

Så nu är det mycket förberedelser som ska ordnas inför den stora dagen, allt ifrån att göra tjusiga skyltar till att hitta en fin klänning att ha på oss. Det är onekligen mycket som ska ordnas, och detta var bara på exempel av hur många som helst. Och konstigt nog så är det inte bara jag som är nervös, utan även mina kära föräldrar som även de har väntat på att denna stora dag ska infinna sig.

RSS 2.0