Fynda på nätauktioner

I dagens moderna samhälle så har man nu möjligheten att handla på många olika sätt. Det första alternativet är givetvis i en vanlig butik, men om man av någon anledning vill ha ett större utbud eller inte bor centralt kanske man istället behöver handla på nätet. Detta blir då både smidigare och ibland faktiskt även billigare.

Vill man till exempel få tag på en särskild produkt som till nypris är väldigt dyr, ja då bör man se efter auktioner på nätet. På dessa typer av auktioner har man en väldigt stor chans satt fynda, och det bra.

Kanske har du alltid velat ha den där dyra väskan eller det där dyra klädesplagget? Men alltid känt att den är lite väl dyr för din prisklass. Då är detta ett perfekt tillfälle för dig att greppa tag om. För här säljer man begagnade produkter som är i bra skick.

Och detta gäller inte bara kläder och skor, även andra produkter som till exempel TV-apparater eller liknande. Så skynda att fynda redan i dag.

Från Lego till inredning

Ändå sedan jag kan minnas så har jag alltid varit intresserad av inredning och allting som har med att göra. Och det lustiga med denna historia är att det hela började när jag fick mitt första set med Lego när jag var sisodär fem år. Att bygga lego blev det jag älskade mest att göra, och ju äldre jag blev desto mer avancerade hus brukade jag bygga.

Och det jag tyckte var mest roligt var utan tvekan när man kom till den fasen då man kunde bygga på själva inredningen. Allt ifrån att bygga små lampor till att bygga sängar. Jag fann det hela väldigt spännande, men framförallt inspirerande och roligt. Redan då visste jag att jag skulle komma att jobba med inredning på något sätt i framtiden.

Och sanna mina ord. Nu, trettio år senare sitter jag nu här med min egen inredningsbutik och byrå. Mitt jobb innebär att jag hjälper folk med att inreda sina hem, och jag absolut älskar det.


Inredningsdags!

Nu är det snart dags för inflyttning i min nya lya, och då är det även inredningsdags. För enligt mig så är det här med inredning en av de viktigaste aspekterna när man flyttar in i ett nytt hus eller en ny lägenhet.   

För utan all den spännande inredning man väljer att använda sig av så blir det liksom inte komplett. Det är ju inredningen som gör ditt nya boende till just ditt och ingen annans.

Framförallt så vill man ju sätta sin egen prägel på den bostad som ska flytta in i. Man vill ju framförallt inte att det ska finnas spår av den eller dem som bodde där förut. Då kommer det ju liksom aldrig kännas som ens egen lya, utan istället som om att man faktiskt bor i någon annans hem. Något som i alla fall jag själv vill undvika till max.

Faktum är att det finns en hel del saker man kan göra för att sätta sin personliga prägel på sitt boende. Allt ifrån att måla om och tapetsera till att byta ut golvet eller köpa nya möbler. Möjligheterna är hur många som helst och det gäller bara att hitta sitt eget sätt att inreda på.

Dags att skaffa hund

Snart är det äntligen vår och som jag har längtat. Så här lång har vintern aldrig känts, och jag trodde nog aldrig att den skulle ta slut. Men nu känns det som att våren är i luften och förhoppningsvis så är den här för att stanna.

Faktum är att det är inte bara just våren jag är exalterad över, utan jag har en annan liten sak som gör att jag längtar till våren. Jag har nämligen beslutat mig för att införskaffa mig en liten hund, inte vilken hund som helst, utan en söt liten labradorvalp. Och som jag har längtat! För det var redan i höstas som jag bestämde mig för att skaffa en hund och det var då jag var och besökte valpens familj och hem.

Redan då visste jag att det var rätt för mig att bli hundägare, och nu är det snart dags. För redan om en månad så ska jag bege mig ut på landet till den gård där min lilla söta valp befinner sig. Jag är väldigt exalterad och funderar väldigt mycket kring vad han ska heta. Förhoppningsvis så blir det ett namn som både min lilla älskade valp och jag kommer att tycka om.

RSS 2.0