Festliga minnen

Jag är säker på att nästan alla av oss besitter något typ av minne ifrån barndomen. Och vilka minnen är då inte starkast än dom där det hölls kalas? För av någon anledning så är det just minnena ifrån alla barnkalas eller andra högtider som tycks vara starkast. Detta, trolgtivis på grund av att det var högtider som betydde väldigt mycket för oss, men som man också hade gått och längtat efter i fler månader innan det var dags.

Och oavsett om det gällde födelsedagskalas, julfirande eller kanske till och med midsommar, så var det alltid lika kul. För dessa kalas innebar nästan alltid roliga lekar och massa god mat. Och när jag säger mat så syftar jag givetvis främst på godis, glass och andra godsaker. För finns det någonting annat som gör barnen så glada än just detta? Nej, inte direkt.

Så vi kan utan tvekan konstatera att det finns kopplingar mellan just godis och goda minnen.
Men även om alla dessa härliga minnen grundar sig i godis eller bara glada upplevelser, ja det spelar ju egentligen ingen roll, för bara minnet i sig får en att le.

Håll koll på ekonomin

Att hålla koll på sin ekonomi är något som inte alltid är det lättaste. För även om man kan tycka sig ah koll på läget, så är det i många fall tvärtom. Många där ute går runt i vetskapen och tror att dom har koll på sina pengar, när de i själva verket inte alls har en aning om sina inkomster och utgifter varje månad.

Det skulle till exempel överhuvudtaget inte falla in dessa människor att kolla om man har någon anmärkning, det vill säga en betalningsanmärkning eller liknande. För man kan nog redan nu konstatera att de som har ekonomiska problem och är dåliga på att betala räkningar, de har med stor sannolikhet många betalningsanmärkningar.

Någonting som de flesta givetvis bör undvika till högsta pris, för har man riktig otur så kan dessa gå till kronofogden och till slut så kan det gå riktigt illa. Faktum är att när man väl har kommit in i en dålig ekonomisk spiral. En spiral som är mycket svårare än vad man tror att ta sig ur. Så har ni chansen att ha en bra koll på er ekonomi och era tillgångar, ta den för allt i världen.

Populärt med inredning

Det råder ingen tvekan om att det har blivit allt mer valnigare att vi intresserar oss för inredning. Inte bara i vårt eget hem, men överallt där vi sätter vår fot. I butiken, i restaurangen, ja till och med på nattklubben.

För faktum är ju att just inredning finns ju överallt vart vi än går, och kanske är det också just därför som denna marknad har blivit allt större under de senaste åren. För nu för tiden så finns det betydligt fler inredningsbutiker där ute att välja mellan, och helt plötsligt så kan man inreda sin bostad precis hur man vill.

Man behöver inte längre nödvändigtvis bara åka till Ikea om man behöver något till lyan, för nu finns det även massa andra roliga butiker att handla i. och det kanske mest ultimata när det kommer inredning, är att blanda olika typer av märken, möbler och stilar, så att man få en perfekt stil som passar just dig.

För vem vill egentligen ha ett hem som ser precis likadant ut som alla andras? Lite personligt måste det ju få vara. Likväl som att vi vill att våra garderober ska vara så unika så möjligt.

Vanligt med celluliter

De flesta av oss kvinnor har troligtvis någon gång råkat ut för celluliter. Och även om inte ni har det än, så kommer ni troligen att göra det någon gång i framtiden. Antingen under er graviditet eller när ni börjar blir äldre.

För faktum är att just celluliter är något som nästan 80 % av alla kvinnor får, och det är utan tvekan något som hör till vanligheterna. Dock är det få som vill prata om dessa hemska gropar, och menar att de är en skam för det kvinnliga släktet. Men nog för att dom är säkert fula och inte gör sig bra på bild, så är det något naturligt som nästan alla kvinnor får.

Faktum är att nästan alla kändisar där ute också har celluliter, de har bara en tendens av att inte vilja visa dom för sina fans. Antingen så är alla fotografier retuscherade eller så klär dom sig så att ingen ser dem. Men även dom är ju mänskliga så klart, och det spelar ingen roll om man är smal, för celluliterna kan även dyka upp hos smala människor. En missuppfattning som breder ut sig över hela världen.

RSS 2.0