Vi styr kosan mot Costa Rica

Så här inför sommaren så är man alltid lika exalterad inför den härliga värmen som snart kommer att svepa in över landet. Men faktum är ju tyvärr att vi inte alltid riktigt kan vara säkra på att den kommer att göra det. För under de senaste åren så har värmen kommit allt senare in på våren, och man har helt enkelt blivit tvungen att behålla vinterjackan och mössan på. Något som de flesta av oss allra helst skulle vilja slippa.

Och just därför så har vi äntligen bestämt oss för att lämna detta kalla land i några veckor och istället bege oss till Sydamerika. Resan går till Costa Rica, som för övrigt är en plats jag väldigt länge velat besöka. Och som med så många andra saker så händer det när man minst anar det. För man kan ju utan tvekan konstatera att denna resa är en spontan sista-minuten resa, och just därför så blir det lite extra spännande.

Man kan väl helt enkelt beskriva det hela som ett lite äventyr så här inför våren. Förhoppningsvis så kommer vi att ha det mycket varmt och skönt i denna Sydamerikanska pärla, och har vi tur så kommer vi hem lagom till dess att sommaren har infunnit sig på riktigt.

RSS 2.0