Hälsotrender

Det råder ingen tvekan om att hälsotrenderär något som ständigt är uppe på tapeten. För varje år så kommer det nya trender och saker som får ett enormt genomslag bland oss svenskar.
För faktum är ju att svenskarna är väldigt måna om sitt allmänna välbefinnande och kroppens hälsa. Det finns alltså en anledning till att det finns så många hälsobutiker i var och vartannat hörn. Svenskarna älskar ju att köpa piller i olika form, och framförallt när det kommer till hälsopreparat. I dag finns det nämligen en hel del seriösa hälsokost-medel. Framförallt när det kommer till att förebygga och lindra förkylningar. Ett ämne som heter Echinagard har nämligen blivit väldigt populärt, och inte bara för trendens skull utan för att det faktiskt finns studier på att det fungerar. Samma sak gäller tillskottet Rosenrot och Kan-Jang.
Vi minns framförallt förra årets stora trend vad gäller välmående och hälsa, nämligen den omtalade spikmattan. Sakta men säkert skulle den komma att bli årets julkappar som man helt plötsligt såg i vart och vartannat skyltfönster. Vem vet? Det kanske finns hopp för den framtida hälsan torts allt?

RSS 2.0