Jag älskar bubbelbadkar

Äntligen så ska jag få det jag ahr längtat efter så himla länge, ett efterlängtat bubbelbadkar. Många av er kanske tycker att detta är både löjligt och fånigt på många sätt, men personligen så anser jag att bubbelbadkar är det bästa som finns i hela världen.

För finns det överhuvudtaget något härligare än att efter en lång och stressig dag lägga sig i ett härligt varmt bad? Och sedan får man till och med avnjuta massa härliga bubblor som masserar ryggen. Nej, bättre än så här blir det nog inte enligt mig själv.

Därför så råder jag nu alla er där ute som äger en dusch att istället skaffa ett bubbelbadkar, eller i alla fall ett vanligt badkar till att börja med. Ni kommer inte att ångra er, tro mig. Det är värt varenda krona.


Barnkalas - Ingen räkmacka

Nu är det dags för dotterns årliga barnkalas, och vi vet ju alla vad det innebär. För det innebär ju inte bara en massa glada barn som springer runt med godispåsar i handen, utan det innebär tyvärr också en hel del nackdelar. I alla fall för dig som förälder.

För alla ni som någon gång arrangerat ett barnkalas till era barn vet vad detta kan komma att innebära. Det kommer att innebära allt annat än en lugn stund på hela helgen. För vi vet ju alla hur barn med tio kilo socker i blodet kan förvandlas till. Exakt, ett monster.

Så hur gör man egentligen som förälder för att hantera denna dag så bra så möjligt. Hur gör man för att inte få det för utbrottet och riskera en hjärtinfarkt. Ja, antingen så delar du bördan med andra föräldrar och delar då även på barnkalaset. Eller så anlitar du helt enkelt någon annan till att göra denna börd. Då kan du istället spendera dagen med väninnorna på stan och avnjuta ett got glas vin. Och vem kan säga nej till detta?


Hitta rätt ledningssystem

Inom dagens företagande så finns det en hel del olika sätt att sammanställa den information som flödar inom ett företag. Och man kan utan tvekan säga att vissa sätt är bättre att använda sig av än andra. Men innan ett företag lyckas komma fram till vilket sätt som är bäst för bolaget i fråga, så måste man givetvis prova sig fram.  

Just därför så gäller det att hitta ett ledningssystem som fungerar på allra bästa sätt. Men det är fortfarande många som inte riktigt vet vad ett ordentligt ledningssystem är och hur det fungerar. Detta ska vi nu därför redogöra för.

Ett ledningssystem fungerar som så att den sammanställer alla de uppgifter och information som man har för avsikt att samla på ett ställe, oftast gäller det när informationen kommer ifrån olika ställen. Det kan då komma från en särskild datalänk eller till och med från en radar. Detta använder man sig faktiskt mycket av inom just militären, då detta krävs för att de högre beslutsfattarna ska kunna få en relativt övergripande syn av situationen. Ja, det var det. Hoppas ni har blivit klokare i detta tämligen udda ämne.

Få hjälp med städningen

Städa är onekligen ett nödvändigt ont som man aldrig riktigt kommer att kunna undvika till max. Visst, att städa är ju givetvis ingenting man måste göra, men så länge man inte vill leva i en svinstia bland massa dammråttor och dylikt, så bör man nog anamma städningen varje vecka.

För var man än kommer eller i vilken lokal man än befinner sig i så måste den städas. Det spelar ingen roll vilken arbetsplats du befinner dig på, det som alla har gemensamt är att de måste städas och det ordentligt. För hur kul vore det annars att dyka upp på arbetet varje dag? Om det var skitit överallt. Personligen skulle jag inte gilla det i alla fall.

På vår arbetsplats anlitar vi därför Städ Göteborg, ett företag som gillar att städa och som gör det bra. För det är tack vare dem som vi kan kliva in i en kristallklar lokal vecka ut och vecka in.

Så kanske borde man vara mer tacksam inför dem som hjälper till att hålla det rent överallt. För utan dem så hade jobbet aldrig blivit gjort.


Varva ner med vin från Wineworld

Läsk, saft och mineralvatten i alla ära, men visst finns det ingenting som kan mäta sig emot ett härligt stort glas vin.

Tänk er att ni har haft en lång och tung arbetsvecka på jobbet och det enda du har gjort är att räkna ner dagarna till det att fredagen anländer.  Det finns då inga måsten och krav som hänger över dig, och du vet att vad som än händer så har du två dagar framför dig med bara ett enda stort lugn. Ett lugn som du gärna fyller med ett härligt glas rioja specialbeställt ifrån Wineworld. Ett klick på tangentn resulterar i en kulinarisk njutning två dagar senare.

Detta är den stunden du laddat inför hela veckan. Stunden då du äntligen ska få smaka av detta vin som du suktat efter så mycket. Redan nu känner du hur vinet liksom silar genom din mun för att sedan ta sig ner mot gommen. Detta är livet. Lugn och ro och ett härligt glas med vin tillsammans med de du älskar. Nu kan livet helt enkelt inte bli bättre.


Siter om skönhet och hälsa


När jag var och letade efter bloggar och hemsidor om skönhet och hälsa lade jag märke till att de inte är så många och bra som man skulle kunna tro. Det finns ju gott om siter som pratar om utseende, hälsa och så vidare, men de håller en ganska halvdan kvalitet och det är ont om bra försäljningssiter.

Det fick mig att tänka att jag kanske skulle passa på att försöka skapa en riktigt bra site som både säljer och informerar kring hälsa och skönhet. Jag googlade "Magento e-handel", eftersom att det är vad jag har hört bäst om när det kommer till e-handelslösningar (Magento), och då kom jag till en sida som ägdes av några som hette Icommerce. Verkade rätt intressant, men jag ska kolla vidare lite tror jag. Behöver verkligen en enkel plattform om jag ska sjösätta den sortens projekt. För jag må vara kunnig inom skönhet och mode, men teknik är inte min gren!

Så om någon har några bra tips, lämna gärna en kommentar och säg vad jag borde använda för system, eller vad ni skulle vilja köpa/läsa om på den sortens hemsida!
Tack för hjälpen, kära läsare.

Ungdomarnas ekonomi varierar

Det råder ingen tvekan om att alla ungdomar i dag har olika ekonomiska förutsättningar. Vissa kan utan problem låna 3000 spänn av sina föräldrar varje vecka. Vem vet, kanske behöver dom inte ens betala tillbaka dessa?

Och medan detta pågår så finns det ungdomar som kämpar sig fram i vardagen och knappt får ta del av sitt barnbidrag. Dom har inget extrajobb och föräldrarna kämpar själva för att klara sig på sina små löner varje månad.

Att barn och ungdomar har olika förutsättningar i livet är någonting som vi varken kan förneka eller undgå. Vissa växer upp på en räkmacka, medan andra får kämpa sig upp redan i tidig ålder.

Inte bara för att komma in på en viss skola eller för att få det där extrajobbet. Men framförallt för att passa in bland andra ungdomar och ständigt kämpa för att bli utfryst eller mobbad. Detta endast på grund av att man inte kan köpa den där trendiga klänningen eller klippa den där dyra frisyrern. Kraven på ungdomarna bara höjs och frågan är vart detta kommer att sluta?


Svettigt värre

Svettningar är något som vi alla någon gång drabbas av. För oavsett om det så handlar om svett på grund av hård träning eller svett på grund av ett varmt klimat, så är det samma känsla. Det är känsla som vi alla känner väl igen, och vi vet alla när en stor svettning är på gång.

Men även om vi alla svettas då och då så är finns det många vars kroppar har en tendens av att börja svettas i tid och otid. Ett dilemma som verkligen är ett problem, då det är både krävande och jobbigt att plötsligt börja svettas floder när man minst anar det.

För dessa människor är svett ingenting som bara försvinner av sig själv, utan något ångestladdat som tar över ens liv. Föreställ dig att behöva svettas så fort du ska tala inför folk? Så fort du ska på date? Så fort du blir nervös, arg, glad eller vilken känsla som helst?

Det vekar inte särskilt lockande eller hur? Men som tur är så finns det hjälp mot just svettningar av denna kaliber. Tänk vad bra det är med dagens medicin och dess utveckling!


Vill du också bli en stjärna?

Att bilda ett band eller att bli sångare är en dröm som många uppenbarligen sitter och fnular på. Se bara på Idol eller det nya programmet Made in Sweden. Det är många där ute som vill stora stjärnor och lyckas med att ha artist som sitt yrke.

Men även om det är tufft och konkurrensen är stenhård, så ska man givetvis inte ge upp bara på grund av det. För om alla skulle ha gjort det så hade det ju knappt funnits några stora stjärnor där ute. Därför så gäller det att hålla tålamodet uppe och inse att det krävs mycket hårt arbete.

Varje dag bör spenderas antingen i en studio eller på dansgolvet. Man bör hålla sin kondition och kropp i bra skick, så att man orkar träna in alla avancerade danser. Att röka är även en sak man bör undvika till max då detta inte bara sliter på hälsan, utan även på din egen sångröst.

Så oavsett om du är i ett band eller kör solo, så bör man vara bredd på mycket jobb framöver. Vill man bli en stjärna måste man jobba hårt för att komma dit man vill.


Köp rätt present till flickvännen

Att köpa en present till flickvännen är inte alltid det lättaste om man är man. För även om man har varit tillsammans i fem år eller i ett år så kvarstår alltid detta dilemma genom åren som går.

Varje år så dyker den dagen som många flickvänner värderar högst på sin agenda. Och det är också den dagen som pojkvänner hänger i en skör och lös tråd. För på den här dagen så gäller det att leverera, och det ordentligt.

Så därför bör alla pojkvänner redan i dag vänja sig att på din flickväns födelsedag, då är det all in. Så tänk nu efter ordentligt och planera dagen flera veckor innan. Köp en bra och genomtänkt present som hon kommer att uppskatta, alltså inte sexleksaker eller något liknande. Då kommer hon endas ifrågasätta din kärlek och lojalitet. Börja fråga om sexlivet är dåligt, och sen kommer tjafset bara utvecklas till ett stort fiasko.

Så till er pojkvänner där ute som vill undvika detta. Lägg manken till och tänk till en extra gång. Du kommer absolut att få valuta för ansträngningen.


RSS 2.0