Håll koll på ekonomin

Att hålla koll på sin ekonomi är något som inte alltid är det lättaste. För även om man kan tycka sig ah koll på läget, så är det i många fall tvärtom. Många där ute går runt i vetskapen och tror att dom har koll på sina pengar, när de i själva verket inte alls har en aning om sina inkomster och utgifter varje månad.

Det skulle till exempel överhuvudtaget inte falla in dessa människor att kolla om man har någon anmärkning, det vill säga en betalningsanmärkning eller liknande. För man kan nog redan nu konstatera att de som har ekonomiska problem och är dåliga på att betala räkningar, de har med stor sannolikhet många betalningsanmärkningar.

Någonting som de flesta givetvis bör undvika till högsta pris, för har man riktig otur så kan dessa gå till kronofogden och till slut så kan det gå riktigt illa. Faktum är att när man väl har kommit in i en dålig ekonomisk spiral. En spiral som är mycket svårare än vad man tror att ta sig ur. Så har ni chansen att ha en bra koll på er ekonomi och era tillgångar, ta den för allt i världen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0