Vanligt med celluliter

De flesta av oss kvinnor har troligtvis någon gång råkat ut för celluliter. Och även om inte ni har det än, så kommer ni troligen att göra det någon gång i framtiden. Antingen under er graviditet eller när ni börjar blir äldre.

För faktum är att just celluliter är något som nästan 80 % av alla kvinnor får, och det är utan tvekan något som hör till vanligheterna. Dock är det få som vill prata om dessa hemska gropar, och menar att de är en skam för det kvinnliga släktet. Men nog för att dom är säkert fula och inte gör sig bra på bild, så är det något naturligt som nästan alla kvinnor får.

Faktum är att nästan alla kändisar där ute också har celluliter, de har bara en tendens av att inte vilja visa dom för sina fans. Antingen så är alla fotografier retuscherade eller så klär dom sig så att ingen ser dem. Men även dom är ju mänskliga så klart, och det spelar ingen roll om man är smal, för celluliterna kan även dyka upp hos smala människor. En missuppfattning som breder ut sig över hela världen.
Trackback
RSS 2.0