Inredningsdags!

Nu är det snart dags för inflyttning i min nya lya, och då är det även inredningsdags. För enligt mig så är det här med inredning en av de viktigaste aspekterna när man flyttar in i ett nytt hus eller en ny lägenhet.   

För utan all den spännande inredning man väljer att använda sig av så blir det liksom inte komplett. Det är ju inredningen som gör ditt nya boende till just ditt och ingen annans.

Framförallt så vill man ju sätta sin egen prägel på den bostad som ska flytta in i. Man vill ju framförallt inte att det ska finnas spår av den eller dem som bodde där förut. Då kommer det ju liksom aldrig kännas som ens egen lya, utan istället som om att man faktiskt bor i någon annans hem. Något som i alla fall jag själv vill undvika till max.

Faktum är att det finns en hel del saker man kan göra för att sätta sin personliga prägel på sitt boende. Allt ifrån att måla om och tapetsera till att byta ut golvet eller köpa nya möbler. Möjligheterna är hur många som helst och det gäller bara att hitta sitt eget sätt att inreda på.

Kommentarer
Postat av: Miranda

Kul sida! Det märks att du gillar att skriva!

2011-07-12 @ 22:05:36
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0